Hvorfor er de Limited?


Vinhuset ligger i Grand Cru landsbyen Louvois i det sydlige af Montage de Reims, men de har også marker nordpå ved Premier Cru landsbyen Loudes. Sophie eksperimenterer med iltning af vinene i rustfri ståltanke, amforaer og brugte bourgogne egetræsfade.
Årgangschampagnerne ligger i op til 5-8 år på gæren, inden de proppes og sendes afsted ud i verden 

Om champagnen

Champagne, Cuvée Des Loups 2015 Premier Cru Druesammensætning: 50% Pinot Noir, 50% Chardonnay

Duft/smag: Modne, saftige sorte kirsebær og hindbær smyger sig med en duft af hvide blomster og smørristede pærer

Passer godt til: Jomfruhummer, Årstidens grønne asparges svøbt i god bacon, gedeost med soltørrede tomater eller grillet kylling med grillede pebre i flere farver.

Sukkerindhold: 3 g/liter

Om champagnehuset

Uden generationsfnidder, men med masser af respekt til familiens know-how, et dybfølt ønske om at være bæredygtig og med en konstant fornemmelse for forskellighederne i familiens 27 sammenbragte og meget forskellige vinmarker. I vinmarker med 70% Pinot Noir, 26% Chardonnay og 4% Meunier, bruger familien heste og plov for at sikre god luft til rødderne og plads til biodiversiteten. Sophie på 32 står for vinproduktionen i dag. Hun er barnebarn til Guy Méa, der i dag er 88 år. Sophies mand og deres to – snart tre børn – er også med i hverdagslivet  omkring pasningen af de forskellige vinmarker og selvfølgelig især under vinhøsten, hvor der er brug for alle hænder! Vinhuset ligger i Grand Cru landsbyen Louvois i det sydlige af Montage de Reims, men de har også marker nordpå ved Premier Cru landsbyen Loudes. Sophie eksperimenterer med iltning af vinene i rustfri ståltanke, amforaer og brugte bourgogne egetræsfade.

Årgangschampagnerne ligger i op til 5-8 år på gæren, inden de proppes og sendes afsted ud i verden. Tjek lige ulven ud!

Familien elsker ulve, og alt hvad de står for! Derfor bruger de ulven som symbol på, at der bliver taget vare på champagnerne – i kældrene og i flaskerne!