Hvorfor elsker vi den…

Fordi det her er en sød og helt særlig champagne, der skal hældes i et stort glas og nydes med isterninger og et par skiver lime – ET VOILA

Om champagnen

Frugtig og blød sødme – der absolut ikke er overdøvende. Nydes gerne med lidt limeskiver, der fuldender oplevelsen. Du vil fornemme masser af solmodne frugter – men også en spændende mineralitet, der blot bekræfter, det er en champagne.

Om champagnehuset

Nærmest midt i byen Champillon, bare 10 minutters kørsel nord for Epernay, ligger det lille champagnefamiliehus, hvor bedstefar Bertrand gerne tager den i 1. gear hele vejen op af bakken, for at se til næste generations vin-produktion. 80.000 årlige flasker bliver det til på familiens i alt 10 hektar vinmarker, så huset er lille men til gengæld ret berømt for dets exceptionelt lækre champagner i ekstraordinære flaskedesigns. Bertrand er dog ikke andet end et virkelig hyggeligt og charmerende indslag i dagligdagen, her er ingen brok eller kritik til champagne-arvingerne, der nu knokler i markerne og i kældrene. Gisèle Devavry-Méa er den charmerende repræsentant for hele vinfamilien, som gerne byder besøgende velkommen på den hyggelige gårdsplads. Gæster er særdeles velkomne – og man kan også booke sig ind på rundvisninger. PS. Sønnen, tidligere racerkører og champagnearving Alexandre Mea-Devavry laver den ikoniske ”Carbon” champagne, som du også kan finde hos Champagne for Alle.