Handelsbetingelser

Læs mere on dine privatlivsindstillinger og GPDR her.

1. OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN

Champagne For Alle IVS
Champagnekassen
Gadesvinget 22
2670 Greve
CVR-nr.: 38799746 (Arbo Import IVS)

2. VORES PRISER

Alle priser på siden er i danske kroner inkl. moms og afgifter.

Der tages forbehold for:

 • Valutaændringer
 • Force majeure
 • Leveringssvigt
 • Afgiftsændringer
 • Udsolgte varer og trykfejl

3. ORDREBEKRÆFTELSE

Når du modtager din ordrebekræftelse, er det vigtigt, du kontrollerer, at den er i overensstemmelse med din bestilling. Hvis du opdager noget, der er forkert, eller hvis du har ændringer til din ordre, bedes du kontakte Champagnekassen eller Champagne for Alle på kontakt@champagnekassen.dk

4. LEVERING AF DINE VARER

Champagnekassen afsendes med Post Nord, og kassen leveres normalt inden for den første uge i hver måned. Der KAN være længere leveringstid i forbindelse med helligdage og lignende.

Champagnekassen fremsendes fragtfrit. Glemmer du at afhente Champagnekassen i pakkeshoppen, vil du blive opkrævet for forsendelsesudgifterne fra Post Nord ved returnering. Ønsker du Champagnekassen genfremsendt, er fragten kr. 49,-.

Champagnekassen kan efter forudgående aftale også leveres udenfor Danmark. Fragtprisen vil i givent tilfælde blive oplyst individuelt.

Webordrer og andre ordrer sendes med Post Nord inden for 1-2 hverdage.

5. BETALING HOS CHAMPAGNEKASSEN / CHAMPAGNE FOR ALLE

Du kan betale med disse kort:

 • Dankort
 • MobilePay
 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • Maestro

Vi har sikret vores webshop med SSL-kryptering, hvilket betyder, at de informationer du indtaster, kun kan ses af Nets (tidligere PBS). Det samlede beløb trækkes sidste hverdag i måneden.

6. DIN FORTRYDELSESRET

I forbrugerkøb, hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller på nettet, har du 14 dages fortrydelsesret.

Du har altså 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager dine varer. Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen returneres i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, som forringer salgsværdien væsentligt. Hvis du fortryder dit køb, kan du enten nægte modtagelse af pakken eller sende varen retur til:

Champagnekassen
Gadesvinget 22
2670 Greve

Du bedes venligst vedlægge en kopi af din faktura som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt på Champagnekassen.dk/ChampagneforAlle.dk.

Hvis du nægter modtagelse af pakken, eller lader være med at afhente den på pakkeshoppen, vil du blive opkrævet for de returneringsomkostninger, Post Nord kræver for at returnere pakken til os.

Champagnekassen anbefaler, at varen returneres via Post Nord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Nords system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet returneret til Champagnekassen. Du har herudover mulighed for at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du skal sende din ordre retur til os uden ugrundet forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes til kontakt@champagnekassen.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Post Nord.

7. DIN REKLAMATIONSRET

Opdager du fejl eller mangler i din levering fra Champagnekassen/Champagne for Alle, skal dette påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Du er forpligtiget til at angive, og på forlangende, vise på et billede, hvordan fejlen eller manglen viser sig. Som udgangspunkt kan du kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter, du har fået varen leveret.

8. ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Champagnekassen/Champagne for Alle inden for rimelig tid efter varens modtagelse.
Varen returneres i det tilfælde til nedenstående adresse på kundens regning:

Champagnekassen
Gadesvinget 22
2670 Greve

Du bedes beskrive varens fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen samt oplyse ordrenummeret. Varen skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.
Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav, eller som sendes uden porto. Desuden henter vi ikke pakker, der blevet sendt “uden omdeling” med Post Nord til en pakkeshop el. lign.

Har du sendt en vare tilbage til os til fortrydelse eller reklamation, vil du få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

9. ABONNEMENTSVILKÅR PÅ CHAMPAGNEKASSEN

Aftalens indgåelse
Abonnementsbetingelserne gælder for alle typer af vores abonnementer. Ændringer i navn, adresse, e-mail eller betalingsoplysninger registreres via login-siden på champagnekassen.dk.

Ændring af abonnementstype
Ændring i abonnementstype (hver/hver 2. måned) sker uden beregning. Ændringen træder i kraft ved eksisterende periodes udløb – og skal meddeles senest den 20. i måneden. Du skifter abonnementstype på login-siden.

Abonnementsperiode og opsigelse
Aftalen er gældende fra den dag, hvor du indgår abonnementsaftalen, og fortsætter til du opsiger abonnementet – eller ved manglende betaling. Abonnementet kan opsiges, når du ønsker det, med øjeblikkelig virkning, du binder dig altså ikke for noget på Champagnekassen. Dog skal abonnementet opsiges, inden vi har pakket og sendt den pågældende levering – den 20. i den pågældende måned. Har du allerede modtaget leveringen, skal du gøre brug af fortrydelsesretten. Opsigelse skal ske via login-siden eller pr. mail.

Hvornår vil min abonnementsbetaling blive trukket?
Betaling for dit abonnement vil blive trukket fra din konto den sidste hverdag i måneden. Du vil i forbindelse med at pengene bliver trukket, modtage en mail med oplysninger om, hvilket beløb der trækkes og hvad ordren indeholder. Beløbet, der bliver trukket, vil være det beløb, der matcher den abonnementsløsning du har bestilt. Hvis betaling ikke sker senest ved forfald, opkræves et gebyr for hver rykkerskrivelse på 10 % af regningens størrelse. Ved en for sen betaling forbeholder Champagnekassen sig ret til at pålægge morarenter i henhold til rentelovens §5, stk. 1. Modtages betaling for abonnement ikke, kan Champagnekassen uden varsel ophæve abonnementsaftalen.

Ændring af betalingsoplysninger på dit abonnement
Hvis du får nyt betalingskort, eller hvis du under andre omstændigheder ændrer betalingsoplysninger, er det vigtigt, at du ændrer dine oplysninger via login-siden. Hvis du ikke ændrer dine oplysninger, vil Champagnekassen ikke have mulighed for at trække betaling for din ordre, og du vil dermed ikke modtage din Champagnekasse. Hvis du er i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@champagnekassen.dk.

Ændringer af betingelserne for abonnementet?
Ændringer af denne aftale, som vil være til kundens fordel, herunder pris- og gebyrnedsættelse, kan af Champagnekassen.dk foretages uden forudgående varsel herom. Ændringer af denne aftale til ugunst for kunden, herunder pris- og gebyrstigninger, meddeles med et varsel på minimum 30 dage.

De skal være fyldt 18 år for at oprette et abonnement hos Champagnekassen.

Du anses for at have godkendt ændringerne, hvis du ikke har meddelt os andet inden den dato, hvor ændringerne træder i kraft. Gældende priser og abonnementsbetingelser er tilgængelig på www.champagnekassen.dk.

10. MISLIGHOLDELSE

Hvis du misligholder din abonnementsaftale eller abonnementsbetingelserne, er Champagnekassen berettiget til at ophæve dit abonnement uden varsel. Dette vil du naturligvis i givet fald modtage besked om.

11. ELEKTRONISK OG TELEFONISK HENVENDELSE

Som betingelse for oprettelsen af et medlemskab hos Champagnekassen, giver du samtidig samtykke til, at Champagnekassen må kontakte dig med elektronisk post og kontakte dig via telefon. Du vil modtage elektroniske meddelelser i form af e-mails på din registrerede e-mailadresse og SMS-beskeder på det registrerede mobiltelefonnummer.

Champagnekassen vil via elektronisk post kontakte dig med informationer om opdateringer, ændringer mv. vedrørende dit medlemskab hos Champagnekassen. Du vil også kunne blive kontaktet via telefon på det registrerede mobiltelefonnummer med service/vejledning i, hvordan du får mest ud af dit nuværende medlemskab. Du kan til enhver tid afmelde disse beskeder ved at besvare “AFMELD” i en af de mails, vi sender til dig.

12. ER DU I TVIVL OM NOGET

Såfremt der opstår tvivlsspørgsmål, er du altid velkommen til at rette henvendelse på kontakt@champagneforalle.dk eller kontakt@champagnekassen.dk.

13. DIN MULIGHED FOR AT KLAGE

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@champagnekassen.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Klager over almindelige varer skal du gå til Forbrugerklagenævnet eller oprette en sag ved den nye europæiske forbrugerportal ODR.

Forbrugerklagenævnet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tlf.: 41 71 50 00
kfst@kfst.dk – www.forbrug.dk

Online Dispute Resolution
http://ec.europa.eu/consumers/odr/