Champagnekassen

Champagne-oplevelser fra hjertet

Vores drøm er at udbrede viden om og kærligheden til al den fantastiske champagne, der findes derude. Den drøm har vi udlevet med Champagnekassen siden november 2018 – og eventyret er først lige begyndt. Vi er ENORMT stolte over vores medlemmers anmeldelser – og ikke mindst de sindssygt flotte priser, vi og Champagnekassen har modtaget.

Vi sigter målrettet efter, at vores kundeservice skal være fem-stjernet – HVER gang du er i kontakt med os. Velkommen til et helt særligt univers.

Ingen binding – levering hver eller hver anden måned

695,- pr. levering + fri fragt

Hvem står bag Champagne
For Alle og Champagnekassen

Vi er Dinna og Michael og har været gift med hinanden siden 2010, og i dag udlever vi et Champagne familieeventyr sammen med vores tre børn. Champagne var over nogle år blevet en hobby og udviklede sig til at blive et inderligt ønske om at dele ud og skabe oplevelser for mennesker omkring os. Vores venner og familie fulgte os fra start i en lille Facebook gruppe, når vi købte nye spændende flasker fra de små Champagnehuse og snart voksede vores Champagnefamilie sig meget stor på de sociale medier med champagne-oplevelser som omdrejningspunkt.

I 2018 sagde Michael sit faste job op i et stort dansk mediehus for at være Champagne-ambassadør på fuldtid, og i marts 2020 fulgte Dinna efter. Herfra gik det stærkt, og interessen for champagne-forkælelse, leveret til døren, er meget større end vi nogensinde turde drømme om.

Anerkendelser

Vi blev i foråret 2021 kåret til Danmarks 3. bedste abonnement på Børsen af Dansk Erhverv, og efterfølgende modtog vi Greve Erhvervspris, og hver eneste dag, gør vi og vores fem ansatte vores ypperste for at leve op til de helt utrolige anmeldelser, der ligger på Trustpilot og Facebook. Vi er taknemmelige for hver og en, fordi de holder os ydmyge overfor den service, vi ønsker at yde vores medlemmer.

Hvad er vigtigt for os

Medlemmernes oplevelse og forventninger til os er det altoverskyggende i alt, vi foretager os. Dernæst har vi fokus på bæredygtighed og prioriterer også dansk produktion overalt, hvor det er muligt.

Det er også vigtigt for os fortsat at dele vores oplevelser fra hverdagen og fra maskinrummet. For os er det forsat en rejse at udvikle Champagne for Alle og præcis som en familie deler vi både op og nedture.

Lyt med i afsnit 1 af vores Champagnepodcast – hvor vi fortæller om vores start som iværksættere og rejsen til, hvor vi er i dag.

Autograf

Se de mange fordele

Bubbles background

Følg vores Champagnekanal på YouTube

Se kanalen

Medlemmerne elsker Champagnekassen

Luksus som er alle pengene værd! At blive medlem hos Champagnekassen er ikke bare at modtage en pakke hver måned. Det er at blive lukket ind i Dinna og Michaels univers, hvor man ikke er et sekund i tvivl om, at de brænder for det de laver. Man bliver sat i centrum som kunde, er med på alle deres oplevelser, bliver en del af familien og så modtager man deres nøje udvalgte champagner. Jeg har aldrig oplevet, at føle mig så personligt modtaget i et abonnement før og jeg elsker at være en del af det. I gør det simpelthen bare så godt!
Mette Rosenfeldt
Champagnekassen
Jeres ordrebehandling og levering er simpelthen udenfor kategori! I leverer næsten hurtigere end man kan nå at bestille. Og er der ting I ikke har på lager, eller andre issues med ordren, så bliver man ringet op! Det er verdensklasse og I yder en helt enestående god service. Nå ja, og så ELSKER jeg mine abonnementer på Champagnekassen og Champagnekassen Limited, som måned efter måned overrasker og begejstrer mig.
Lars Olesen
Webshop
Jeg har været med i Champagnekassen i halvandet år, og jeg har set frem til kassen hver måned. Vigtigst af alt, så kører det praktiske på skinner, med et service-niveau man sjældent ser nogen andre steder. For mig er idéen med Champagnekassen at få smagt nogle andre champagner, end dem jeg selv lige finder i. Til det formål er champagnekassen bare perfekt! Produkter fra mindre kendte huse, men som er nøje udvalgt af ejerne, så det ikke bare er "hvad-som-helst", der havner i kassen.
Nicolai Larsen
Champagnekassen
Kunne jeg give 10 stjerner, havde Champagne for Alle fået det. Vi kom i den situation (her i corona krisen) at vores bestlling endte i Meny, istedet for på matriklen – jeg skrev til Michael og Dinna, og inden for kort tid skrev de at Michael ville hente kassen og leverer herhjemme på vores matrikel. Den vildest service og vi kan nu med champagne fejre bryllupsdag. Personlig og individuel betjening og man føler på ingenmåde at man er en kunde i mængden – kan kun anbefale Champagne for Alle.
Yvonne Hegaard Christiansen
Webshop
Det kan være langt mellem køb, hvor man føler man virkelig bliver positivt overrasket. Det gør man virkelig her, efter at have haft abonnement i lidt over 6 måneder, giver champagne kassen stadig følelsen af at have fødselsdag hver måned. Stort tak for der er kræset om det hver gang.
Kasper Lichtenstein Hansson
Champagnekassen
Uden tvivl verdens BEDSTE kundeservice. Aldrig før har jeg oplevet en virksomhed hvor kunderne er 110% i fokus. Man er aldrig i tvivl om, at hvis man har et spørgsmål er I klar på ingen tid med et svar. Har sågar oplevet at der gik mindre end 5 minutter fra jeg sendte en mail til jeg blev ringet op og blev mødt at den skønneste medarbejder, der med masser af glæde og smil i stemmen hjalp mig videre i min bestilling.
Victoria Nørskov
Webshop
Bedste service – EVER! Jeg bestilte fars dags-kassen med en anmodning om en tekst, i fald man kunne få vedlagt et personligt kort til modtageren. Jeg havde nærmest ikke fået trykket bestil, før jeg fik en sms-besked fra Dinna om, at hun havde skrevet et kort. Tusind, tusind tak, Dinna. Du aner ikke hvor meget det faktisk betyder – og han blev så glad og taknemmelig for gaven.
Tania Brask
Webshop
Herligt abonnement med fremragende champagner og gennemarbejdet koncept. Det er tydeligt at se passionen bag. Efter i sommer, at have besøgt et par af de huse, som vi har lært at kende gennem champagnekassen, så kan jeg også sige, at deres priser er yderst rimelige.
Louise Westh Olsen
Champagnekassen
Det lød lidt for nemt – champagne på abonnement. Men champagnekassen er MEGET mere end bobler. Det er to dedikerede mennesker, der generøst deler ud af deres passion og viden omkring champagnens univers. Det er den skønneste luksus at modtage månedens kasse, og vi er endnu ikke blevet skuffede. At lækre opskrifter følger månedens kasse, udvider blot horisonten i forhold til champagnens muligheder som ledsager til mad.
Hanne Jansfort
Champagnekassen