Vores indbakke er eksploderet – vi plejer traditionen tro at holde Nytårs-Åbent-Hus og guide kunderne på vejen til deres perfekte nytårschampagne – i år er det desværre ikke muligt – men det skal ikke afholde os fra at hjælpe jer igennem (den lækre) champagne-jungle 🍾

SÅ DERFOR er dette blogindlæg dedikeret til en opsamling og sammenkogning af indholdet i de mails, der er kommet hen over julen.

Jeg er HELT grøn ud i champagne – hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil være sikker på at finde den helt rette flaske?

Først – og vigtigst – vi synes, du skal drikke de bedste flasker tidligt på aftenen. Her er smagsløgene fuldstændig intakte, og oplevelsen vil blive endnu mere intens og spændende.

Voirin Jumel Vintage 2012 er en champagne, du ikke vil glemme. Den er lavet på 100% Chardonnay druer og er fra det ubetinget bedste Chardonnay-område i Champagne. Den er cremet, den er frugtig og rund – med en lang og spændende eftersmag.

Hvis du ikke allerede har prøvet den, er nytåret 2020/2021 det perfekte tidspunkt – hvis du spørger os.

https://champagneforalle.dk/vare/voirin-jumel-millesime-2012-blanc-de-blancs-brut-grand-cru/

Vi skal have rødt kød til nytår – HJÆLP – kan man godt drikke champagne til det?

Oh yes – champagne og rødt kød er fantastisk – men det kræver en champagne med noget kraft og saft – og en masse smag og krop. Til det vil vi uden tvivl anbefale en rosé champagne – og Giséle Devavry Rosé er perfekt til formålet. Den har alt ovenstående – og mere til 😉

https://champagneforalle.dk/vare/gisele-devavry-rose-100-pinot-noir/

Min mand har sagt, vi skal gå ALL IN med en vintage (årgangschampagne) i år – men hvilken skal jeg vælge?

Du vil ALDRIG gå galt i byen med en årgangs champagne fra stjerneåret 2008 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Den her fra Giséle Devavry er absolut en af vores mest populære champagner. Den har hele pakken – duft – smag – eftersmag – elegance og intensitet.

https://champagneforalle.dk/vare/gisele-devavry-millesime-2008/

Hvornår ville I så anbefale os at drikke champagnen?

Uden tvivl til Dronningens Nytårstale og til de første nytårsretter. Her er smagsløgene mest intakte – her vil du smage mest og nyde mest – så her skal du forkæle dig selv med en vild nytårs champagne. Husk at tage den ud af køleskabet en 20-30 minutter inden den skal nydes. Den perfekte temperatur for en champagne er 9-11 grader.

Hvad hvis jeg så gerne vil lære at sable en champagne, men ikke tør?

Så skal du se dette blogindlæg, hvor Michael lærer vores lagermand Martin at sable en champagne – med et champagneglas ❤️

 

RIGTIG GODT NYTÅR 

Skriv et svar