Champagnestopperen – den du egentlig bare har gået og ventet på!

Champagnestopper_blog

Det er tirsdag aften, du føler det er tid til forkælelse, og du ved lige præcis hvordan den forkælelse aller helst burde udfolde sig – men du nænner alligevel ikke helt poppe den fantastiske champagne, som jo egentlig er forbeholdt en lidt anden anledning end ”bare fordi”.

Du er ikke alene om de her tanker, og det har overrasket os overordentligt, hvor få der egentlig kender til champagnestopperen, og er der viden der kan komme champagnenydere til gode – så er det vores fineste opgave at få udbredt den viden.

Champagnestopperne er drøn smart, fordi den VIRKER. Patentlukningen sørger for, at din champagne holder sig frisk og boblende i op til 4-5 dage. Så nu er det slut med blot at overveje, om det er tid til forkælelse den tirsdag aften – nu åbner du bare champagnen, nyder et glas med din bedre halvdel, og så er der stadig masser af champagne til weekenden, hvor I får gæster af enten ventet eller uventet karakter. Det er ren win win.

Vi får ofte det spørgsmål, om man bare kan bruge en vinprop – men det kan du desværre ikke idet kulsyren i champagnen vil sive ud ligeså stille.

Det er en sindssyg god ”bare fordi” gave til en nær bekendt, prisen er til at komme til og så er den UUNDVÆRLIG!

Bubbles matter!

champagnekassen_2019_small

CHAMPAGNEKASSEN

2 Flasker af den bedste champagne leveret hver eller hver 2. måned – ingen binding – opsig eller sæt på pause når du ønsker

Læs mere om champagne i vores andre blogindlæg

Luk menu
×

Kurv