Champagnekassen Business

Champagnekassen Business – dine medarbejdere i fokus

Champagnekassen Business er målrettet virksomheder. Den skal skabe stemning og forventning og afløse den fredagskomsammen, der tidligere er blevet planlagt i sidste sekund – eller understøtte virksomhedens mulighed for at fejre selv de små sejre i hverdagen.

Vi gør det både nemt og overskueligt at have fokus på medarbejdertrivsel.

Vidste du, at Businesskassen blandt andet er udviklet på baggrund af de mange erfaringer, Dinna har med i bagagen fra hendes karriere som HR konsulent.

Fungerer et team godt socialt, er der STOR chance for medarbejderne også præsterer godt sammen, når der for alvor er tryk på i hverdagen ❤️

Hvem står bag Champagne
For Alle og Champagnekassen

Vi er Dinna og Michael og har været gift med hinanden siden 2010, og i dag udlever vi et Champagne familieeventyr sammen med vores tre børn. Champagne var over nogle år blevet en hobby og udviklede sig til at blive et inderligt ønske om at dele ud og skabe oplevelser for mennesker omkring os. Vores venner og familie fulgte os fra start i en lille Facebook gruppe, når vi købte nye spændende flasker fra de små Champagnehuse og snart voksede vores Champagnefamilie sig meget stor på de sociale medier med champagne-oplevelser som omdrejningspunkt.

I 2018 sagde Michael sit faste job op i et stort dansk mediehus for at være Champagne-ambassadør på fuldtid, og i marts 2020 fulgte Dinna efter. Herfra gik det stærkt, og interessen for champagne-forkælelse, leveret til døren, er meget større end vi nogensinde turde drømme om.

Anerkendelser

Vi blev i foråret 2021 kåret til Danmarks 3. bedste abonnement på Børsen af Dansk Erhverv, og efterfølgende modtog vi Greve Erhvervspris, og hver eneste dag, gør vi og vores fem ansatte vores ypperste for at leve op til de helt utrolige anmeldelser, der ligger på Trustpilot og Facebook. Vi er taknemmelige for hver og en, fordi de holder os ydmyge overfor den service, vi ønsker at yde vores medlemmer.

Hvad er vigtigt for os

Medlemmernes oplevelse og forventninger til os er det altoverskyggende i alt, vi foretager os. Dernæst har vi fokus på bæredygtighed og prioriterer også dansk produktion overalt, hvor det er muligt.

Det er også vigtigt for os fortsat at dele vores oplevelser fra hverdagen og fra maskinrummet. For os er det forsat en rejse at udvikle Champagne for Alle og præcis som en familie deler vi både op og nedture.

Lyt med i afsnit 1 af vores Champagnepodcast – hvor vi fortæller om vores start som iværksættere og rejsen til, hvor vi er i dag.

Autograf

Se de mange fordele

Bubbles background

Følg vores Champagnekanal på YouTube

Se kanalen
327B39DF-6195-45B7-A564-4CF5C53100FF

Kom til smagninger, events og tag på rejser sammen med os

For at fuldende hele champagneuniverset, arrangerer vi også en masse events, der allesammen har fokus på champagne og oplevelserne omkring det at nyde de perlende bobler. Nogle events er for alle – andre events er eksklusivt forbeholdt medlemmerne af Champagnekassen. Fælles for alle events er, at vi skal være sammen om at skabe minderne.